Categorieën
Nieuws

Nooit te oud !!!

Iedere maandagavond werkt een trouwe groep BRCers zich in het zweet in sporthal de Blijk voor de core stability training. Naast spierversterkende en coördinatie-oefeningen is er ook altijd ruimte voor een lolletje.

Afgelopen maandag 4 december werden de deelnemers teruggevoerd naar toen en uitgedaagd om hun Pietendiploma te halen. Er werd onder andere getraind in het dakenlopen, schoorsteenklimmen, pepernoten werpen en kadootjes sjouwen. Hoewel het voor de deelnemers al enige jaren geleden was dat ze een dergelijke training hadden ondergaan, bleken de vaardigheden nog niet verloren gegaan. Vol trots namen de sporters na afloop hun welverdiende pietendiploma in ontvangst. Voor Sint een hele geruststelling om te weten dat hij in tijden van krapte op de arbeidsmarkt beroep zou kunnen doen op deze reservisten