Categorieën
Bestuur Nieuws

Nieuws rondom de zomer

Hoewel een aantal BRC wandelaars zich nog opmaakt voor de Nijmeegse driedaagse, is afgelopen week het officiële BRC seizoen afgesloten.
En wat voor een seizoen!. Door de corona was het wat op en af met de trainingen; soms geen trainingen, soms met een aangepast protocol en de laatste maanden weer op volle kracht. Gelukkig zijn de meeste leden actief gebleven en konden we ook wat nieuwe leden verwelkomen.

Trainers

Onze nieuwste looptrainers bij groep 1, Remco en Paul zijn inmiddels goed ingewerkt en we zijn heel blij dat alle loop- en wandeltrainers hebben aangegeven volgend jaar te blijven!.
Alleen Evelien, naast wandel en looptrainster ook coretrainster van het allereerste uur, is gestopt met het geven van coretrainingen. Uiteraard is zij voor al haar inzet in het zonnetje gezet.
Monika en Trudy zijn bereid gevonden om haar werk over te nemen. Afgelopen weken hebben zij een cursus gedaan, zodat ze goed voorbereid de trainingen over kunnen nemen.

Trainen na de vakantie

Op maandag 29 augustus starten we weer met de trainingen en al snel staat er een leuke activiteit op het programma.
Op zondag 25 september organiseren de Hilversumse BRCleden een rustige bosduurloop met gids. De start en finish zijn bij korfbalverenging de Corvers in het Corversbos. Voor wandelaars is er een route van 5 km (start 9.30 uur) en voor lopers is er de keuze uit 5 (start 9.45 uur) , 11 (start 9.15 uur) of 17 km (start 8.45 uur). Na afloop is er koffie met wat lekkers en kan er heerlijk bijgepraat worden op het terras of in de kantine.

Rest ons, iedereen een hele fijne vakantieperiode te wensen!

Met groet

Suzan en Irma