Karin en Suzan lopen kwart marathon van Egmond

  • -
egmond

Karin en Suzan lopen kwart marathon van Egmond

Category : Nieuws , Verslagen

Zondag 12 januari 2020, de kwart marathon van Egmond

8.00u, de fietsen staan achterop de auto en Karin en ik vertrekken richting Heiloo. Daar parkeren we de auto en fietsen naar Egmond aan Zee. Helaas was het niet droog, dus wat nat komen we aan bij de sporthal. Fietsen stallen en eerst maar een kopje koffie/thee. Even warm worden.

Rond 10.00u lopen we richting de startvakken op de boulevard, wensen elkaar succes en tot straks!

Het werd op het strand 3 km een gevecht tegen windkracht 7 pal tegen, maar het strand was goed hard en goed te belopen. Het strand af kon alleen maar wandelend, het was te zacht en te steil. Dan komen de duinen. In Egmond worden deze toch wel gekenmerkt door steilheid en niet 1 x maar wel 3 x. Het is een prachtig gebied, maar het blijft werken.

Geleidelijk aan naderen we Egmond aan Zee, de finish. We ontmoeten elkaar weer in de heerlijk verwarmde ruimte waar onze tassen staan. We zijn het erover eens: het is een prachtige loop met veel afwisseling en uitdaging.

Tevreden stappen we weer op de fiets, het is nu gelukkig droog, terug naar Heiloo.

Het is voor herhaling vatbaar!

 

Sportieve groet,

Karin van Manen en Suzan Stougie


Inschrijf- en machtigingsformulier

Sponsors

Get the Flash Player to see the slideshow.