Triathlon nieuws

8 mei 2020

Vertraging in terugbetaling inschrijfgeld

Hoewel u enige dagen geleden een mail van de NTB heeft gekregen met de mededeling dat het inschrijfgeld ‘een dezer dagen’ wordt terug gestort kan dit nog even duren.

Helaas is in de mail van de NTB een fout geslopen, de juiste bedragen die worden geretourneerd zijn € 21,– voor individuele deelnemers en € 25,70 voor deelname aan de estafette.

 

=======================================================================

AenS Sprinttriathlon afgelast.

Als gevolg van de situatie rond de uitbraak van het Corona virus heeft het bestuur van Stichting Nederhorst Actief -organisator van Lente & Zomerspektakel-, besloten om na afgelasting van het Lentespektakel ook het Zomerspektakel voor dit jaar van de agenda te halen. De A&S Sprinttriathlon is een onderdeel van het Zomerspektakel dat door de BRC wordt georganiseerd.

Het één kan niet zonder het ander, derhalve gaat ook de Sprinttriathlon dit jaar niet door.

We kunnen slechts wachten tot het virus over is en we gaan zeker nieuwe plannen maken zodra het normale leven z’n loopt weer heeft gekregen. De NTB zorgt er voor dat het grootste deel- van het inschrijfgeld wordt teruggestort. Gezien de grote drukte kan dat even op zich laten wachten.

De NTB behoudt zich echter het recht voor, zich beroepend op overmacht, een gedeelte voor gemaakte kosten achter te houden, de BRC heeft hier geen invloed op.

We hopen van harte dat we elkaar in 2021 weer bij de Sprinttriathlon treffen.

 

==========================

update 2: 

De inschrijving is geopend. Zie de link op de pagina.

http://www.bergserunnersclub.nl/triathlon/inschrijving/

Update 1:

In 2020 vindt de triathlon plaats op 21 juni.

De inschrijving opent op 1 februari 2020


Laatste berichten

Inschrijf- en machtigingsformulier

Sponsors

Get the Flash Player to see the slideshow.