Nieuws 2019

Update 7: 

Onze exuses, de verkeerde link was doorgegeven voor de uitslagen. Deze moet zijn: https://results.chronotrack.com/event/results/event/event-51703

 

Update 6:

De uitslagen zullen live te volgen zijn via de volgende link:  https://results.chronotrack.com/event/results/event/event-39007 .
Dit jaar weer verzorgt door RACETIMER.

 

Update 5: 

De startlijsten staan op de site:

 

Update 4: 

Er is een (kleine, maar wel belangrijke)  aanpassing gedaan in het parcours, gedeelte, verlaten Parc Fermé – Start van het lopen. Zie pagina parcours.

Watertemperatuur vandaag (14 juni) bij het keerpunt op 60 cm diepte: 17⁰ C. . Het dragen van een wetsuit zal, waarschijnlijk, niet verplicht zijn.

Parc ferme 2019v2

Update 3: 

We hebben enkele wijzigingen aangebracht rondom het Parc Fermé en de finish!

  • De locatie voor het afhalen van de startnummers is gewijzigd ten opzichte van andere jaren, deze is nu nabij de ingang van het Parc Fermé  (naast podium Zomerspektakel).  Zie de plattegrond onder en de pagina parcours!
  • Het Parc Fermé is een stukje naar achteren geschoven, deze is nu op de parkeerplaats achter het grasveld en achter de Warinschool Zie plattegrond
  • De finish is nu op het grasveld vlakbij de feesttent. Zie plattegrond.
    • Als gevolg hiervan ga je dus aan het eind van de derde loopronde niet rechtdoor maar rechtsaf de Blijklaan in en dan meteen links af naar de finish.

 

Update 2: 

De triathlon is helemaal vol! het is zwel individueel als voor teams niet meer mogelijk om in te schrijven

Update 1:

In 2019 vindt de triathlon plaats op 23 juni.

De inschrijving is open!!


Sponsors

Inschrijf- en machtigingsformulier 2018