Nieuws 2017

Update 3:

De uitslagen worden verzorgd door Racetimer. Tijdens de wedstrijd live via de volgende LINK

Update 2:

De startlijsten staan op de site! LINK

Update 1:

Podium heren 2016

Podium heren 2016

Nog een maand en dan vindt op zondag 18 juni de 31e editie plaats van de A&S sprinttriathlon in Nederhorst den Berg. Achter de schermen worden de laatste voorbereidingen getroffen en maakt het ‘triathlon dorp’ zich op voor spanning en spektakel.

Wedstrijdsecretaris Els Meijers heeft inmiddels de inschrijving al enige tijd stopgezet. De deelnemerslimiet is bereikt.

“We hebben weer jong en oud aan de start”, meldt Els trots. Zoals de winnaar van de afgelopen jaren, Martijn Boot uit Almere. Bij de vrouwen zal er weer een spannende tweestrijd verwacht worden tussen de Weesper tri-atletes, Paula van der Pouw-Kuiper en Deborah Schouten. De Bergse triathlon heeft zelfs een internationaal tintje door de deelname van Maria Traunbauer uit Dornbirn en Viki Bockstal uit België. Ook staat er een recordaantal ‘Bergers’ aan de start van de driekamp. Bij de strijd om de eerste inwoner uit Nederhorst den Berg zal Gijs Bergman er alles aandoen om zijn wisseltrofee te behouden. Maar moet rekening houden met stevige concurrentie. Bij de dames gaat de strijd tussen de zussen Fenna en Mieke Den Hollander.

De inschrijving opent op 1 februari

loop14