BRC trainingen afgelast

  • -
afgelast1

BRC trainingen afgelast

Category : Bestuur , Nieuws

Helaas moeten we besluiten om voorlopig en tot nader bericht alle BRC trainingen stop te zetten.  De nieuwe ingrijpende maatregelen die het kabinet heeft getroffen zijn nodig om het coronavirus de baas te worden.  Dat betekent voor de BRC dat we voorlopig niet kunnen hardlopen of wandelen op de manier die we graag zouden willen. Gelukkig kunnen we buiten in kleine groepjes wel blijven sporten. Wij adviseren dat ook vooral te blijven doen. Hopelijk kunnen we elkaar weer snel zien bij onze trainingen en de draad weer oppakken. Vrijdag volgt een nieuwe update met trainingsadviezen en informatie over de afhandeling van de Algemene Ledenvergadering.

 

Het bestuur


Inschrijf- en machtigingsformulier

Sponsors

Get the Flash Player to see the slideshow.