Verslag BRC Wandeltocht

  • -
verslag wandeltocht 2019

Verslag BRC Wandeltocht

Category : Evenementen , Nieuws

verslag wandeltocht 2019Na een welkomstwoordje van de voorzitter gingen, om even half 10, 55 wandelaars van start bij de BRC Wandeltocht 2019.
Wandelaars vanuit het dorp, maar ook veel mensen van buitenaf.
De 10 km en 20 km liepen via het Eiland met het pontje over naar Nigtevecht. In Nigtevecht maakte de 10 km een rondje door het dorp om vervolgens weer met het ponjje over te steken richting Nederhorst den Berg. De 20 km maakte een extra lus via de nieuwe fietsbrug over het Amsterdam-Rijnkanaal naar het Gein en via Driemond en Weesp terug naar Nigtevecht. In Nigtevecht kwamen de 10 km en 20 km weer bij elkaar.
De wandelaars waren enthousiast over de route en de natuur.

Dit jaar hebben wij de wandelaars onderweg een koek en drinken aan kunnen bieden. Hiervoor onze dank aan AH Nederhorst den Berg. Wij willen ook graag Sportcafé de Blijk bedanken voor hun gastvrijheid. En natuurlijk dank aan de vrijwilligers die ons geholpen hebben.

Wij kijken terug op een geslaagde BRC Wandeltocht. Volgend jaar zondag 6 september 2020 hopen we jullie weer te verwelkomen om mee te wandelen.

Irene en Saskia


Laatste berichten

Inschrijf- en machtigingsformulier

Sponsors

Get the Flash Player to see the slideshow.