Algemene Ledenvergadering BRC 16 januari 2019

  • -

Algemene Ledenvergadering BRC 16 januari 2019

Category : Bestuur

alv

Op woensdagavond 16 januari a.s. houdt de BRC haar jaarlijkse ledenvergadering. Speciale gast is Aart Stigter – een bekend Nederlands langeafstandsloper – die ons zal bijpraten over nieuwe ontwikkelingen in de hardloopwereld en daarbij ook een zijstap zal maken naar de wandelaars. Na afloop kan tegen een gereduceerd tarief (€15, -) zijn laatst verschenen boek, ‘Hardlopen, mijn leven’ over veertig jaar liefde voor lopen, worden aangeschaft.  De jaarvergadering van de BRC start om 20:00 uur in Sportcafé De Blijk. Vanaf 19:30 zullen de stukken ter inzage liggen.

Belangrijk agendapunt is de verkiezing van de nieuwe voorzitter. Met instemming van het bestuur heeft Mark Hilberts zich inmiddels kandidaat gesteld. Conform de BRC-statuten kunnen ook andere leden zich kandidaat stellen voor deze bestuursfunctie.

De trainingen op woensdag 16 januari komen te vervallen.


Sponsors

Inschrijf- en machtigingsformulier 2018