Nieuwtjes van de BRC-trainers

  • -

Nieuwtjes van de BRC-trainers

Category : Bestuur

Training

In de kerstvakantie is er geen training. We starten weer vanaf maandag 7 januari. 

Jaarvergadering

Op woensdag 16 januari is er geen training maar vindt de jaarvergadering plaats in het sportcafe. Evenals vorig jaar zijn we er in geslaagd een bijzondere spreker uit te nodigen. Houd de site in de gaten voor meer informatie over de vergadering en de special guest!

Personele bezetting

Vanaf januari is er een nieuwe trainersbezetting. Fleur onze enthousiaste looptrainster van de groepen 2 en 3 gaat verhuizen naar Hillegom en moet daardoor haar activiteiten voor de BRC beëindigen. We wensen haar heel veel plezier in de Bollenstreek.

Gelukkig hebben we een goede vervanger voor Fleur weten te vinden in de persoon van Piet van Loenen. Hij zal langzaam maar zeker instromen bij de trainingen van groep 3 . Piet heeft al ervaring in het geven van looptrainingen in Almere. We zijn heel blij dat hij zich nu in wil gaan zetten voor onze club.

Tenslotte is er een nieuw potentieel lid; in november is Leonie corestabilitytrainster bevallen van een prachtige dochter; Kate. We wensen Leonie heel veel plezier met haar gezin.

Nieuwjaarsloop 2019

Op zondag 6 januari om 10.00 uur zijn alle BRC’ers welkom voor de Nieuwjaarsloop. We starten vanaf de Bussumergrindweg (bij bistro Robert).

Na afloop is er weer een gezellig samenzijn met een hapje en een drankje. Komt allen!

Kersttraining 2018

Op 19 december was er een grote opkomst bij de Kersttraining. We hebben hollend en wandelend kerstballen, jingle-bells en slingers opgehaald in het dorp en daarmee de boom op het plein versierd. Het was leuk, iedereen bedankt voor de inzet en gezelligheid!

kerstloop 2018


Sponsors

Inschrijf- en machtigingsformulier 2018