17 januari algemene ledenvergadering met Rogier Hoorn

  • -

17 januari algemene ledenvergadering met Rogier Hoorn

Category : Bestuur

Op woensdagavond 17 januari a.s. houdt de BRC haar jaarlijkse ledenvergadering. Speciale gast is sport en prestatiepsycholoog Rogier Hoorn. Hij is sportpsycholoog en verzorgt mentale training en begeleiding voor individuele sporters en coaches, teams, ouders, sportclubs en sportbonden. Daarnaast verzorgt hij ook coaching en training in het bedrijfsleven. Hij ondersteunt sporters bij het maximaliseren van hun (sport)prestaties door het trainen van mentale vaardigheden en het verzorgen van mentale begeleiding direct aan de sporter of via de coach/trainer. Vanuit een wetenschappelijk perspectief vormt de sportpsychologie het uitgangspunt.

De jaarvergadering van de BRC start om 20:00 uur in de voelbalkantine van VV Nederhorst. Vanaf 19:30 zullen de stukken ter inzage liggen. De trainingen op woensdag 17 januari komen te vervallen.

ledenvergadering


Sponsors

Inschrijf- en machtigingsformulier 2018