Nederhorst on Ice Wandeltocht

  • -

Nederhorst on Ice Wandeltocht

Category : Verslagen

nederhorst on ice wandelingAfgelopen zondag hebben wandelaars en hardlopers van de BRC mee gedaan aan de wandeltocht Nederhorst one Ice. De route ( 30 km ) voerde langs een aantal ijsbanen van Wijdemeren. Om 9 uur vertrokken we langs de Vecht richting Vreeland waar de koffie goed smaakte in lokaal zuid. Vervolgens via de Lambertszkade  en de Kromme Rade richting de ‘s Gravelandse vaart, het pad was hier en daar modderig maar we bleven vol goede moed doorlopen.
Ook Irene, Theo, Els en Jacob die halverwege besloten hadden om niet de 20 maar de 30 km te lopen hadden er duidelijk veel zin in. De volgende stop was bij voetbal vereniging ‘s Graveland waar het, net tijdens de pauze van een wedstrijd, een drukte van jewelste was. Uitgerust trokken we verder via het Oppad richting de Kortenhoefse dijk, het pad was hier wel erg slecht en we zakten flink in de modder weg, Jacob op zijn nieuwe hardloopschoenen begon al natte voeten te krijgen, maar hij gaf geen krimp. Via de Kortenhoefsedijk en het zicht op de ijsbaan  van Kortenhoef  gingen we richting de Herenweg naar Ankeveen.
Bij de ijsclub van Ankeveen, die speciaal voor ons open was, stond ook hier de koffie klaar. Theo maakte hier de afspraak met de leden van de ijsclub om over een paar weken terug te komen, maar dan wel op het ijs!
Het laatste stuk nog een keer door de modder via de Dammerkade ,we waren nu zo gewend aan de glibberige paden dat niets ons meer kon deren, al werd het wel wat stiller in de groep.
Via de Googh kwamen we na 6 uur gelopen te hebben weer aan bij de ijsclub Nederhorst on Ice. Hier was net een feest gaande ter ere van Sinterklaas en mochten we zelfs met de goed heiligman op de foto . 
Het was een leuke tocht en voor sommigen de eerste keer om 30 km te wandelen, een geweldige prestatie. 

Nederhorst on Ice bedankt voor de mooie wandeltocht.

Hetty Hilberts 


Inschrijf- en machtigingsformulier

Sponsors

Get the Flash Player to see the slideshow.