Dick en Lindsay van Huisstede in de Nike Dubai Run

  • -

Dick en Lindsay van Huisstede in de Nike Dubai Run

Category : Verslagen

Lindsay en Dick van Huisstede hebben vrijdag 19 december 2014 onder prachtige weersomstandigheden de Nike Dubai Run gelopen. Het was een schitterende ervaring om in de brandende zon (28 graden) tussen de hoge en wereldberoemde torens te lopen.

Er deden 6.000 enthousiaste deelnemers aan mee. De meeste hardlopers liepen niet mee voor een scherpe tijd, maar vooral voor de ‘fun’.  Lindsay en Dick liepen de 10 kilometer nipt binnen het uur. Na 59 minuten en 55 seconden kwamen vader en dochter over de streep.  

Een dag later (20 december) heeft Dick ook de Dubai Desert Run gelopen. In de woestijn liep hij een tijd van 57 minuten en 40 seconden. Tot zijn verbazing won hij de eerste prijs in zijn categorie.
Dubai City run Dubai Desert Run


Inschrijf- en machtigingsformulier

Sponsors

Get the Flash Player to see the slideshow.