Bestuursberichten

  • -

Bestuursberichten

Category : Bestuur

Zoals jullie waarschijnlijk in de regionale media gelezen hebben gaat de aanleg van de loopvoorziening achter Sporthal De Blijk door!! Het bestuur en de trainers zijn hier zeer verheugd over. Het biedt voor de BRC veel sportieve mogelijkheden.

Op zaterdag 29 november organiseren we ’s middags een crossloop rond de plas. Er is een uniek parcours uitgezet. Het is geen mudrace maar een leuk en pittig parcours voor alle hardloopgroepen van de BRC. Om 14.00 uur gaan we van start in drie groepen vanaf de sporthal. Vanaf 15.00 uur hopen we met zijn allen een hapje en drankje te nuttigen bij de IJsbaan.
We hopen op jullie deelname, meedoen aan deze leuke loop kost slechts €5,-  inclusief consumpties (erwtensoep en 2 drankjes).

Tot slot vindt het bestuur het heel bijzonder dat trainingscoördinator Mark Hilberts opnieuw een sportboek heeft geschreven. Graag maken wij jullie erop attent dat het een bijzonder en uniek boek is. Zoekt u nog een voorpaginaleuk sinterklaascadeautje dan…
Lees meer op: www.vrouwenelfstedentocht.nl.

 


Inschrijf- en machtigingsformulier

Sponsors

Get the Flash Player to see the slideshow.