Vrijwilligers voor de IJsbaan gezocht.

  • -

Vrijwilligers voor de IJsbaan gezocht.

Category : Uncategorized

Beste BRC leden,

De ijsclub Nederhorst is weer bezig met de voorbereidingen voor 6 weken kunstijs in Nederhorst den Berg. Wij als bestuur vinden dit een fantastisch initiatief en willen dit wederom steunen. Net als vorig jaar gaan wij de vrijwilligersdiensten (Bardienst + IJsbaandienst) van de vrijdagavond voor 5 weken verzorgen.

Wil jij ook mee helpen? Laat ons weten welke vrijdag je beschikbaar bent en welke dienst je wilt doen van vrijdag 21 november t/m 2 januari. Vrijdag 5 (Sinterklaas) + 26 december (Kerst) niet.
Mail naar :
mgmvanwijk@kpnplanet.nl 

Wil jij andere dagen een dienst draaien , ga naar: www.ijsclubnederhorst.nl, vervolgens naar “Nederhorst on Ice”, dan naar “vrijwilligers”, dan naar “Rooster Horeca”, dan “Bergstube Rooster” je kunt nu het rooster inzien of downloaden.

 Het Bestuur.

IJsbaan

 


Sponsors

Get the Flash Player to see the slideshow.

Inschrijf- en machtigingsformulier