Vrijwilligers voor de IJsbaan gezocht.

  • -

Vrijwilligers voor de IJsbaan gezocht.

Category : Uncategorized

Beste BRC leden,

De ijsclub Nederhorst is weer bezig met de voorbereidingen voor 6 weken kunstijs in Nederhorst den Berg. Wij als bestuur vinden dit een fantastisch initiatief en willen dit wederom steunen. Net als vorig jaar gaan wij de vrijwilligersdiensten (Bardienst + IJsbaandienst) van de vrijdagavond voor 5 weken verzorgen.

Wil jij ook mee helpen? Laat ons weten welke vrijdag je beschikbaar bent en welke dienst je wilt doen van vrijdag 21 november t/m 2 januari. Vrijdag 5 (Sinterklaas) + 26 december (Kerst) niet.
Mail naar :
mgmvanwijk@kpnplanet.nl 

Wil jij andere dagen een dienst draaien , ga naar: www.ijsclubnederhorst.nl, vervolgens naar “Nederhorst on Ice”, dan naar “vrijwilligers”, dan naar “Rooster Horeca”, dan “Bergstube Rooster” je kunt nu het rooster inzien of downloaden.

 Het Bestuur.

IJsbaan

 


Inschrijf- en machtigingsformulier

Sponsors

Get the Flash Player to see the slideshow.