De Hollanders Lopen tegen Kanker

  • -

De Hollanders Lopen tegen Kanker

Category : Verslagen

Net zoals vorig jaar togen we gisterenmorgen weer met een flinke delegatie van de familie af naar broer Ruud in Warmond om mee te doen met de Loop tegen Kanker. Een tweetal familieleden wandelde de 10 km, waaronder Eline, een zevental familieleden deed mee met de 5 km en Lobke, Fenna, Mieke en John liepen de 10 km. Lobke had de ambitie uitgesproken onder de 44 min. te willen lopen, Fenna had volstrekt geen doelstelling (relaxed lopen) en Mieke maakte met haar 14 jaar haar debuut op de 10 km en wilde graag rond de 52 minuten eindigen. John had geen uitgesproken doelstelling of het moest zijn “heel blijven”. De resultaten: Lobke liep 44,04 en werd 3e vrouw (vorig jaar was Fenna dat), Fenna liep 45.00 en Mieke debuteerde met een geweldige 47.57. John was een beetje “haas” in het 2e deel (in het eerste deel bijna “het haasje”……….) en eindigde gelijk met Mieke. Daarna lekker buiten lunchen bij Ruud in de tuin en daarna een beetje moe maar zeker voldaan huiswaarts.     

Familie de Hollander.


Inschrijf- en machtigingsformulier

Sponsors

Get the Flash Player to see the slideshow.