Opbrengst Happy Home Mud Race

  • -

Opbrengst Happy Home Mud Race

Category : Uncategorized

Een bericht van Woongroep Happy Home: 

Op 6 september j.l. organiseerde de Bergse Runners Club een Mud Race waarvan de opbrengst in zijn geheel naar de Woongroep Happy Home ging.

 Het was een geweldig modderig feestje, met een prachtige resultaat voor de Woongroep

Happy Home in Eemnes: € 1.150,– !! Het geld zal ten goede komen aan de inrichting van de gemeenschappelijke huiskamers en/of tuin. De 10 (van de 16) aanwezige toekomstige bewoners hebben zelf ook genoten, zoals u op de foto kunt zien. Drie jongeren hebben zelfs ook meegedaan!  

Namens de toekomstige bewoners en hun ouders : véél dank aan het bestuur en alle vrijwilligers van de Bergse Runners Club in Nederhorst den Berg voor de organisatie.

 Aan de 168 deelnemers: dank jullie wel, dat jullie vrijwillig door de sloten gingen en vreselijk vies werden voor dit goede doel! 

Bij deze willen wij ook de sponsoren bedanken: Peter en Trudy van Wijk www.kinderfeestjesboerderij.nl (weiland) – Thuizbij – IJsclub Nederhorst den Berg – Kees Ploegstra (kraan) – Dingeman Goossen – Schaatsensliep – Brandweer Nederhorst den Berg (douches) –Weltevoet: dank, dank,dank, mede dankzij jullie kan het gehele inschrijfgeld en de donaties in de melkbus naar de Woongroep worden overgemaakt! 

Dank ook aan het publiek voor hun aanmoediging en aan iedereen die nog iets heeft gedoneerd. De foto’s zijn te vinden op de site van de BRC.

We houden u op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woongroep Happy Home en wie weet tot een volgende BRC-Mudrace voor het goede doel! 

www.woongroephappyhome.nl

 

 
mudrace_Q2A3173


Inschrijf- en machtigingsformulier

Sponsors

Get the Flash Player to see the slideshow.