Ronde Nederhorst den Berg op de langste dag 21 juni 2014

  • -

Ronde Nederhorst den Berg op de langste dag 21 juni 2014

Category : Uncategorized

Zaterdag 21 juni a.s. is de langste dag van het jaar. Op deze bijzondere dag loopt het Marathon-Team van de BRC De Ronde van Nederhorst den Berg (vorig jaar werd op de langste avond de Ronde van Nederhorst den Berg gelopen). Het BRC Marathon-Team zijn BRC’ers die buiten de reguliere trainingen van de club om regelmatig gezamenlijk lange duurlopen afleggen. BRC’ers die willen aansluiten op de 21e of op een ander loopmoment zijn altijd van harte welkom!

Deze bijzondere loop start ’s ochtends om 04.00 uur (!) en voert langs de gemeentegrenzen van Nederhorst den Berg over prachtige paden en plassen rond het dorp. Het zal heel speciaal zijn om de dag/natuur zo vroeg te zien ontwaken! De afstand is ongeveer 25 km. Het tempo dat gelopen wordt ligt rond de 10km per uur. Een gedeelte van de route meelopen is ook mogelijk.

Na afloop is er een ontbijt aan het strandje bij de Sporthal.

Je bent van harte welkom om mee te lopen, we starten om 04.00 uur bij Sporthal de Blijk. In verband met het ontbijt willen we graag weten op wie we mogen rekenen. Je kunt je aanmelden bij Evelien: emailadres: ebuma@ziggo.nl
zonop 


Inschrijf- en machtigingsformulier

Sponsors

Get the Flash Player to see the slideshow.