Bijscholing trainers BRC 24 juni

  • -

Bijscholing trainers BRC 24 juni

Category : Uncategorized

bijscholing reneOud toploper René Godlieb uit Huizen kwam op dinsdag 24 juni naar Nederhorst den Berg om de trainers te vertellen over zijn ervaringen als atleet maar ook als trainer. “Iedere loper is anders” en uniek! Heel belangrijk vindt hij -juist bij recreatieve loopgroepen- dat er zoveel mogelijk rekening gehouden wordt met dat uitgangspunt. Ook wees René de trainers op het belang van rustig inlopen en een goede looptechniek. Aandacht hiervoor verkleint de kans op blessures en vergroot het loopplezier. In het praktijkgedeelte gaf René enkele praktische voorbeelden en tips.
Tot vanavond bij de midzomerloop!


Inschrijf- en machtigingsformulier

Sponsors

Get the Flash Player to see the slideshow.