Mededeling zaterdagochtend-groep

  • -

Mededeling zaterdagochtend-groep

Category : Hardlopen

Onze hardloopgroep op zaterdag (verzamelen 08.30 uur bij De Blijk) richt zich vooral op een langere afstand. Ter verhoging van onze snelheid bouwen we diverse schema’s in. Met het oog op de Gein-, Driedorpen en Vechtloop en natuurlijk het voorjaar willen wij onze afstand stapsgewijs uitbreiden van de ongeveer 10 kilometerafstand (die wij standaard zaterdagmorgens afleggen) naar uiterlijk 18 kilometer. Hierbij handhaven wij de mogelijkheid om “af te snijden”, zodat je ook de mogelijkheid hebt om 10 kilometer af te leggen. 

Zoals vermeld is onze gangbare afstand 10 km met afwisselende tempo’s. De langere afstand leggen wij in een groep af, snelheid ronde de 9-12 km per uur, waarbij de achterste lopers regelmatig door de voorste lopers worden opgehaald en de achterste lopers ook een rustmoment krijgen. In het volgend schema voor de maand maart en april is te zien wanneer wij hiervan afwijken (met de mogelijkheid om toch 10 km te lopen). 

8 maart, ronde Lambrechtskade ±14 km.
15 maart, ronde Vreeland met stuk A’dam Rijnkanaal ±13 km.
22 maart korte ronde i.v.m. Spiegelplasloop
29 maart ronde Loenen a.d. Vecht ± 15 km
5 april standaardtraining i.v.m. Cityrun Hilversum
12 april standaardtraining, dag van Geinloop
19 april standaardtraining
26 april Koningsdag


Inschrijf- en machtigingsformulier

Sponsors

Get the Flash Player to see the slideshow.