Vervolg pilot Core Stability bij de Bergse Runners

  • -

Vervolg pilot Core Stability bij de Bergse Runners

Category : Bestuur , Uncategorized

Het bestuur en de trainers zijn verheugd dat de pilot Core Stability een vervolg krijgt bij de BRC!

Vanaf maandag 4 november start de BRC met de Core Stability trainingen in de sporthal op de maandagavond. De maandagavond-training zal daardoor een andere invulling krijgen, het hardlopen blijft een onderdeel van de training. De trainingen staan wekelijks onder leiding van een BRC trainer.

Indeling van de training:

19.30-20.30: Core Stability training in de sporthal

20.30-21.00: Duurloop / wandelen*  

Het is ook mogelijk om uitsluitend de Core Stability training te volgen.

De pilot start op 4-11 en zal duren tot 23 maart. 

Aangezien de sporthal op de maandagavond niet wekelijks beschikbaar is op het aanvangstijdstip van de training 19.30, zal op 10 februari 2014 de Core Stability training om 20.30 starten, vanaf 20.00 zal er dan eerst een rustige looptraining aangeboden worden.

Voor wie is de training bestemd:

Voor alle enthousiaste lopers en wandelaars die wekelijks willen werken aan het vergroten van hun kracht, coördinatie en uithoudingsvermogen.

Bij voorkeur doen tijdens de training alleen mensen mee die zich van de voren hebben opgegeven voor de Core Stability training.

Kleding:

Neem schone zaalschoenen en (indien van toepassing) loopschoenen voor na de training mee en houdt rekening met kleding voor zowel binnen als buiten.

Hoe moet ik me aanmelden:

Lopers en wandelaars die willen deelnemen aan de Core Stability trainingen melden zich aan via de webmaster op de site van de BRC: www.bergserunnersclub.nl e-mail: bergserunners@gmail.com

Zijn er kosten aan verbonden?

Aan deze pilot Core Stability trainingen zijn geen kosten verbonden worden. Na afloop van deze serie trainingen zal door bestuur en trainers geëvalueerd worden op welke wijze de BRC Core Stability trainingen in de toekomst zal organiseren.

Nadere info

Nadere info kan verkregen worden via de trainingscoördinator: Mark Hilberts e-mail: bergserunners@gmail.com

 

*het wandelen zal zonder BRC-trainer plaatsvinden.


Inschrijf- en machtigingsformulier

Sponsors

Get the Flash Player to see the slideshow.