Uitslagen familie de Hollander in Warmond

  • -

Uitslagen familie de Hollander in Warmond

Category : Uitslagen

Afgelopen zondag combineerde de familie De Hollander in Warmond de verjaardag van een schoonzus (tante) met deelname aan de Loop tegen Kanker, een plaatselijk initiatief waarbij deze 3e editie al meer dan 1600 deelnemers telde.

De helft daarvan wandelde (o.a. Eline) en de andere helft liep hard, de 5 of 10 km.

En ja, Fenna liep weer harder dan bij de Pleinloop, er ging ruim een minuut van haar PR af met een eindtijd van 44.45 min. En dat was na een maand geleden al prijs gelopen te hebben bij de Pleinloop opnieuw bingo, een derde prijs bij de vrouwen.

Aspirant-lid Lobke liep ook maar weer even de 10 km en voor haar was 53.07 min. ook een PR. Jongste dochter Mieke liep de 5 km. en scoorde met 26.26 min. een prima PR.

En de “baas van het stel”, John, liep een prima 46.13 min. (geen PR………) met aan het einde wederom achillespees klachten. Echt van verstand getuigde dit hard lopen voor hem niet, want de fysio mocht een dag later weer aan de bak met de linker achillespees en de rechter kuit………………

John de Hollander


Inschrijf- en machtigingsformulier

Sponsors

Get the Flash Player to see the slideshow.