Loop voor Spieren voor Spieren op 26-27 okt in Naarden.

  • -

Loop voor Spieren voor Spieren op 26-27 okt in Naarden.

Category : Uncategorized

In de nacht van 26 op 27 oktober wordt de Wintertijd Challenge rond Naarden Vesting gehouden. Je kunt elke afstand lopen die je  wilt in 1 uur en 1 seconde. Na afloop wordt deze afstand vermeld op de oorkonde die je van ons ontvangt.

Spectaculaire nachtloop voor kinderen met een spierziekte
In de nacht van 26 op 27 oktober gaat de wintertijd in. Deze nacht vindt er tijdens het teruggaan van de klok een spectaculair hardloopevenement plaats in Naarden Vesting van 02.00 uur zomertijd tot 02.00 en 1 seconde wintertijd. Loop mee en zet ook jouw gezonde spieren in voor kinderen met zieke spieren. Samen kunnen we deze nacht tijd winnen voor kinderen met een spierziekte!

Schrijf je in en laat je sponsoren!
Vorig jaar verschenen er 150 deelnemers bij de startboog op het wallen parcours. Dit jaar verwachten we 250 deelnemers aan de start. Schrijf je in via https://www.inschrijven.nl/idealformulier?id=2013102700368&ag=j&tl=nl&on=10023. Deelname kost Euro 15 per persoon. Probeer daarnaast via je persoonlijke sponsorpagina extra sponsorgeld op te halen bij familie, vrienden en kennissen. Deze sponsorpagina wordt automatisch aangemaakt als je je inschrijft. Voeg een leuke foto toe met een persoonlijk stukje tekst waarom jij voor Spieren voor Spieren loopt en breng je naaste omgeving hiervan op de hoogte dan komt het vanzelf goed met het behalen van jouw streefbedrag.

Jouw sportprestatie is goud waard!
Al het sponsorgeld wordt door Spieren voor Spieren rechtstreeks ingezet om meer onderzoek naar spierziekte mogelijk te maken. Het grote doel is dat in de toekomst minder kinderen op jonge leeftijd overlijden aan een spierziekte. We hopen dit jaar het sponsorbedrag van Euro 15.000 van vorig jaar te overtreffen! Doneren kan via http://naarden.wintertijdacties.nl.


Inschrijf- en machtigingsformulier

Sponsors

Get the Flash Player to see the slideshow.