Uitje BRC Wandelaars

  • -

Uitje BRC Wandelaars

Category : Verslagen

Afgelopen weekend hebben de dames van de brc wandelgroep genoten van hun jaarlijks uitje naar Callandsoog. Dit jaar alweer voor de 3-e keer in een mooi vakantie huis aan de voet van de duinen. Na de koffie vertrokken we via Den Helder naar Texel om daar het eiland rond te fietsen. De overtocht ging erg snel en op het eiland stonden de fietsen al klaar,met veel tegenwind kwamen we bij de slufter aan waar we heerlijk gewandeld hebben en genoten van het uitzicht en de zee. Via de wadkant met wind in de rug terug naar de boot. Na een heerlijke maaltijd waar iedereen wat voor had mee genomen vertrokken de meesten laat in de avond weer richting Nederhorst terug. We kunnen terug zien op een sportieve dag en gaan komende zaterdag weer met frisse moed beginnen aan het komende wandel seizoen.

Hetty Hilberts

 

  IMG_2975 IMG_2980 IMG_2960

IMG_2948


Inschrijf- en machtigingsformulier

Sponsors

Get the Flash Player to see the slideshow.