Start met hardlopen bij de Bergse Runnersclub

  • -

Start met hardlopen bij de Bergse Runnersclub

Category : Hardlopen

Op woensdag  25 september  starten de Bergse Runners weer met een beginnerscursus. Deze cursus is in tegenstelling tot andere jaren uitsluitend bedoeld is voor mensen die nog niet eerder kennis gemaakt hebben met de hardloopsport.  Onder deskundige begeleiding wordt –  stap voor stap – in 10 weken de conditie opgebouwd. Daarnaast zal er veel  aandacht zijn voor het aanleren van een goede looptechniek , en maken kracht en lenigheidsoefeningen een belangrijk deel uit van het programma. Na afloop van de cursus bent u in staat om circa 5 kilometer te kunnen hardlopen, en kunt u deelnemen aan het trainingsaanbod van de BRC.  De beginnerscursus van de BRC kost 30 euro en wordt verzorgd door gekwalificeerde  en ervaren looptrainers. Aanmelden kan via de webmaster van de site van de Bergse Runnersclub. www.bergserunnersclub.nl  De trainingen starten om 20.00 uur, vanaf Sporthal De Blijk. In de week voorafgaand aan de start van de trainingen zal er een informatiebijeenkomst plaatsvinden waarin uitleg gegeven wordt over de inhoud van de cursus. Na uw aanmelding ontvangt u hiervoor een uitnodiging.

Lopers met enige ervaring, of leden van de BRC die een tijd niet hebben hardgelopen kunnen deelnemen aan de looptrainingen van groep 3 van de BRC. Meer ervaren lopers kunnen deelnemen aan de trainingen van de overige niveaugroepen ( 1 & 2). Ook deze trainingen starten wekelijks op woensdag vanaf sporthal De Blijk om 20.00 uur. U kunt altijd een paar  keer  vrijblijvend op proef meelopen! De hardlooptrainingen van de BRC zijn inmiddels weer van start gegaan.

Naast het hardlopen is het sportief wandelen een belangrijk onderdeel van de Bergse Runnersclub. Elke zaterdag morgen worden er sportief wandeltrainingen verzorgd om de conditie op peil te houden.  Deze trainingen starten eveneens  vanaf Sporthal De Blijk, om 08.30 en duren circa 1,5 uur. Op zaterdag 7 september zal de eerste sportief wandeltraining plaatsvinden van het nieuwe seizoen.

 

 


Inschrijf- en machtigingsformulier

Sponsors

Get the Flash Player to see the slideshow.