Trainingen BRC zijn weer gestart !!

  • -

Trainingen BRC zijn weer gestart !!

Category : Bestuur

Na de zomerstop zijn op 19 augustus de trainingen weer van start gegaan. Graag vragen de trainers aandacht voor het volgende:

♦ Op zondag 1 september wordt de pleinloop georganiseerd. Wij hopen op uw deelname!

De maandagtraining duurt van 19.30 tot 20.30 en zien wij als een herstel hardlooptraining, toegankelijk voor alle niveaugroepen. Wij werken hard aan het vervolg van de pilot core stablity, die door de leden als positief beoordeeld is. Zodra wij definitief de ruimte hebben om op maandagavond een vervolg te geven aan de pilot zullen wij dat bekend maken.

Het sportief wandelen wordt wekelijks aangeboden op de zaterdagochtend van 08.30 tot 10.oo uur.  I.v.m. de jaarlijkse clubactiviteit van de wandelaars starten de wandeltrainingen op zaterdag 7 september. 

Op woensdag 25 september gaat de nieuwe beginnerscursus van start. Onze trainers zullen deze cursus uitsluitend aanbieden aan nieuwe leden!  Aanmelden via de webmaster van de site!  Leden die door blessures of andere omstandigheden een tijd niet gelopen hebben kunnen aanhaken in groep 3. De trainers van groep 3 zullen hier bij het verzorgen van hun trainingen extra alert op zijn en de training zo toegankelijk mogelijk houden.

♦ Op woensdag 28 augustus wordt aan de lopers van groep 1 gevraagd om, indien zij in het bezit zijn van hartslagmeter deze om te doen bij de training.

Wij hopen op veel loop en wandelplezier!

 

De trainers


Inschrijf- en machtigingsformulier

Sponsors

Get the Flash Player to see the slideshow.