3e Bostraining woensdag 12 juni. ’1e Gooische Matrassenloop’

  • -

3e Bostraining woensdag 12 juni. ’1e Gooische Matrassenloop’

Category : Uncategorized

Na het succes van de 1e bostraining “oriëntatieloop” en de 2e bostraining “commandotochtorganiseert de BRC een 3e bostraining. Voor insiders staat deze bekend als de Hilversumse Heuvelenloop, maar vanwege de vorm en inhoud van deze speciale  training hebben we gemeend deze loop dit jaar om te dopen in de 1e Gooische Matrassenloop.

Deze rustieke trainingsloop zal plaatsvinden op een prachtig uitgezet parcours over bos & heide en staat onder leiding van trainster Evelien Schoon en de Hilversumse trainster Irma de Leeuw bijgestaan door hun personal coaches Rob, Eric Jan en Martien.

Deze training staat open (niet geballoteerd) voor alle leden: wandelaars alsmede de loopgroepen.

De Bergers vertrekken om 19.45 uur vanaf Sporthal De Blijk. Parkeerlocatie is Begraafplaats Zuiderhof, Kolhornseweg 13, Hilversum; aldaar verzamelen we om 20.00 uur op het parkeerterrein.

Uiteraard zal ook deze 1e Gooische Matrassenloop op een bijzondere en passende wijze in stijl worden afgesloten. We rekenen op prima weersomstandigheden en een goede opkomst van u allen. Tot woensdag 12 juni!

Voor nadere informatie: Evelien Schoon: 06-23040913, Irma de Leeuw 06-28517695.

Route:


Inschrijf- en machtigingsformulier

Sponsors

Get the Flash Player to see the slideshow.