Tweede bostraining groot succes!!

  • -

Tweede bostraining groot succes!!

Category : Uncategorized

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Terwijl de regen bij bakken uit de hemel viel, waren er toch dertig bikkels van de BRC  die de weg naar de bossen van Birkhoven wisten te vinden, voor een unieke training. Een deelnemersaantal waar de organisatie best trots op was, gezien de weersomstandigheden. Op het fraaie landgoed, langs het bosbad Amersfoort had de organisatie in samenwerking met beheerder Bert Vis een prachtig parcours uitgezet.  Naast de bospaden, moest er geklommen en geklauterd worden over de heuvels in het bos, en de touwbanen. Een echte ‘survivalrun’ dus,  de beste core stability training die je maar kunt bedenken.

 

Zichtbaar genoten de lopers en de trainers van het parcours- en de fantastische inzet. Vooraan werd gestreden om de meeste rondjes, een nek aan nek race tussen de bekende namen, maar ook opvallend aanwezig, de aanstormende talenten Tim en Joram. Daar achter liep ieder op zijn eigen tempo,  en ging de strijd aan met  de elementen, op het pittige parcours. De trainers waren onder de indruk van zoveel klasse en inzet! Ondanks de regen was het prima loopweer.

 

In een mystiek decor van schemer en flarden mist eindigde de training rond 21.00 uur. Gezellig werd er nog wat gedronken, en  nagepraat. Over twee weken ( 12 juni) is er al weer de laatste bostraining van dit seizoen, traditioneel genoemd de  ‘Hilversumse heuvelloop’. Die zoals gebruikelijk georganiseerd wordt door de BRC, afdeling Hilversum. Een verzonnen naam voor ’onze’ Hilversumse trainster Irma -  en lopers. Dus noteert u alvast 12 juni als afsluitende bostraining in de agenda. Meer info volgt………

De trainers


Inschrijf- en machtigingsformulier

Sponsors

Get the Flash Player to see the slideshow.