2e Bostraining woensdag 29 mei.

  • -

2e Bostraining woensdag 29 mei.

Category : Uncategorized

Voor de 2e bostraining op woensdag 29 mei hebben de trainers weer een unieke training voorbereid.

Vanwege speciale contacten met looptraininer Bert Vis uit Amersfoort heeft de BRC de gelegenheid gekregen om een unieke eenmalige training voor alle groepen en wandelaars op en rondom het terrein van Bosbad Amersfoort te organiseren.

Birkhoven is een parkachtig bos en voormalig landgoed ten westen van Amersfoort. Het ligt aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug. In het westen grenst het aan het natuurgebied de Soester Duinen. (http://nl.wikipedia.org/wiki/Birkhoven) .

We realiseren ons dat de locatie iets verder ligt dan bij de andedre bostrainingen, maar gezien de mogelijkheid om deze training aan te bieden in dit mooie gebied met ondersteuning van Bert Vis willen we deze gelegenheid niet voorbij laten gaan.

We vertrekken om 19.15 uur vanaf de Sporthal om 20.00 uur start de training.

Locatie: parkeerterrein Bosbad Amersfoort.

We vragen jullie zoveel mogelijk met de auto naar de sporthal te komen en met elkaar mee te rijden.

Op 29 mei zijn er geen reguliere trainingen.

De trainers.

 

Route:

Route Bokkeduinen


Inschrijf- en machtigingsformulier

Sponsors

Get the Flash Player to see the slideshow.