A.s. woensdag 19-12 Kersttraining! Borrel na afloop vd training

  • -

A.s. woensdag 19-12 Kersttraining! Borrel na afloop vd training

Category : Uncategorized

dscf0660

 

A.s woensdag 19-12 sluiten we het trainingsseizoen 2012 af met een speciale kersttraining. Trainers Theo Kruiswijk en Irma de Leeuw hebben – ook –  voor deze editie de nodige verrassingen in petto.

Om 20.00 gaan van start, waarbij we hopen dat ook de wandelafdeling van de BRC vertegenwoordigd zal zijn. Na een stevige inspanning zullen we omstreeks 21.00 uur op het plein bij de muziekkoepel een toast uitbrengen op het afgelopen seizoen en een vooruitblik werpen op het komende seizoen. Natuurlijk gaan we er voor zorgen dat dit niet onopgemerkt gaat plaatsvinden.

Wij adviseren de lopers een jas mee te nemen naar de training om na afloop van het loopgedeelte geen kou te vatten. De jas kan in bewaring worden afgegeven bij de sporthal.

De trainers zouden het leuk vinden als de kerstmuts die vorig jaar is uitgedeeld weer uit de mottenballen wordt getoverd of op andere wijze de lopers in kerstsfeer zijn uitgedost. Daarbij wordt het natuurlijk de kunst om Remy van de Berg te overtreffen die vorig jaar in vol kerstornaat verscheen. Overigens slaagde hij er desalniettemin in de nodige meters af te leggen.

Het organisatiecomite rekent op een hoge deelname aan deze unieke training! Tot Woensdagavond!!


Inschrijf- en machtigingsformulier

Sponsors

Get the Flash Player to see the slideshow.