BRC’ers nemen deel aan Cross Reewijk

  • -

BRC’ers nemen deel aan Cross Reewijk

Category : Uitslagen

Zeven BRC’ers trotseerden afgelopen zaterdag 17 november de elementen op het zware crossparcours in de Reeuwijkse Hout. Het parcours voerde de deelnemers over het strandje van de Reeuwijkse Plassen, strukken grasland, bos en bij elke ronde van 1500 meter moest er een strook met veel modder getrotseerd worden. Een échte cross dus! De deelname aan het kleinschalige loopevenement en de gezellige sfeer zorgden ervoor dat er nu al afgesproken is om in het nieuwe jaar deel te nemen aan andere crossen die deel uitmaken van deze cross competitie in Zuid-Holland Midden.

Uitslagen: afstand 9 km.

Mark Hiberts

37,27

Martin van Wijk

43,24

Henk Berkelaar

43,28

Irma de Leeuw

46,17

Remco Kruiswijk

46,36

Evelien Schoon

51,52

Jacob Meijers

54,08


Inschrijf- en machtigingsformulier

Sponsors

Get the Flash Player to see the slideshow.