Verslag Bosmarathon Erik Jan, Rob en Martien

  • -

Verslag Bosmarathon Erik Jan, Rob en Martien

Category : Uitslagen

Erik Jan Zijdel, Rob Huisman en Martien Slagt liepen zondag 14 Oktober jl de zogeheten Pijnenburg bosmarathon nabij Soest. Afstanden die in ronden gelopen konden worden waren 10.5k/halve mar./31.5k/hele mar.

Door de natte weersomstandigheden van vandaag maar ook de afgelopen dagen bleek het een ware bagger- en blubbercross te worden met veel bochten, hoogteverschillen, grote plassen en heel veel modder. Een echt mannenparcours voor bikkels kan je dus wel zeggen (hetgeen ook wel bleek aan de verdeling tussen man. lopers (81) en vr. loopsters (21)). Reden te meer om de oude loopschoenen aan te trekken die goed vies mochten worden.

Toch was het ondanks het zware parcours een mooie tocht door een prachtig bosrijk natuurgebied; er brak zo nu en dan zelfs een waterig middagzonnetje door. Zoals vanouds was de organisatie prima verzorgd door AV Pijnenburg. Volgend jaar weer voor herhaling vatbaar en wellicht dan ook voor meer BRC-ers/sters (!) al was het alleen al vanwege de mooie fietstocht via Lage Vuursche er naar toe.

Gr. Martien

Tijden halve marathon:

Rob Huisman    1.39.10

Martien Slagt.   1.41.45

Erik Jan Zijdel   1.42.04

 


Inschrijf- en machtigingsformulier

Sponsors

Get the Flash Player to see the slideshow.