2e Wijdemeerse Estafettemarathon op zondag 24 juni.

  • -

2e Wijdemeerse Estafettemarathon op zondag 24 juni.

Category : Evenementen

2e Wijdemeerse Estafettemarathon op zondag 24 juni.

Het is bijna 5 jaar geleden dat de Bergse Runners Club (BRC) uit Nederhorst den Berg samen met Rotary Wijdemeren de  1ste Wijdemeerse Estafettemarathon organiseerde. Dit ter ere van het 15 jarig jubileum van de BRC. Het initiatief werd enthousiast ontvangen en leidde tot deelname van vele teams.

Nu het 20 jarig jubileum van de BRC in zicht is, hebben de initiatiefnemers van toen opnieuw de handen ineen geslagen om wederom een Estafette Marathon te organiseren.

Lopen voor goede doel

Samen met Rotary Club Wijdemeren is gezocht naar een goed doel binnen de gemeente om het feestelijk karakter van het jubileum een speciale betekenis te geven. De sportieve keuze is gemaakt voor het  Jeugdsportfonds Wijdemeren. De  ambitie van het jeugdsportfonds is dat elk kind moet kunnen sporten. Sporten is goed voor lichaam en geest. Met name voor kinderen in ontwikkeling. Door te sporten leren kinderen belangrijke sociale vaardigheden. Het is niet vanzelfsprekend dat kinderen lid kunnen worden van een sportclub. Ook in de gemeente Wijdemeren zijn er gezinnen die niet in staat zijn om de contributie voor een sportvereniging te betalen. De Bergse Runners Club en Rotary Wijdemeren willen zich inzetten om zoveel mogelijk kinderen te laten sporten. Onder het credo “ laat geen kind aan de kant staan “ zullen wij U de komende weken  het jeugdsportfonds nader aan U voorstellen. Voor meer informatie nu kunt U ook alvast kijken op de site www.jeugdsportfonds.nl

Iedereen kan meedoen

Wat houdt de 2e Estafette Marathon in?  Binnen de gemeente wordt een fraai parcours uitgezet van 10 x 4.2 km. Teams kunnen bestaan uit 1 tot 10 lopers. Het gaat bij deelname aan deze estafettemarathon niet om de aller-snelste tijd en het meest originele team. De competitie behelst ook het hoogste sponsorbedrag dat door een team wordt opgehaald. Er zijn vele manieren om een bijdrage te leveren aan dit unieke evenement. Iedereen kan meedoen. Teams die deelnemen kunnen worden gesponsord.

Vriendenteams, Familieteams, maar ook Bedrijven kunnen eigen teams inzetten. Het Plein in Nederhorst den Berg zal het bruisend middelpunt vormen als start en finishpunt. Een gezellige ontmoetingsplek voor deelnemers, inwoners, supporters en bedrijven om samen te genieten van de geleverde prestaties. Het totale bedrag wat bijeen “gesport” is, zal ter plekke bekend gemaakt worden. Het kan niet anders zijn dat we daar met zijn allen het glas op gaan heffen.

Reserveer 24 juni in uw agenda

Het doel verdient het en het evenement wordt een sportief en mooi spektakel.. We rekenen op grote belangstelling van vriendenclubs, familieteams, sportclubs, scholen, bedrijven uit de hele gemeente Wijdemeren, maar ook teams van buiten de gemeente Wijdemeren zijn zeker welkom. U wordt van harte uitgenodigd om contact op te nemen met de organisatie, wij staan open voor alle mogelijke suggesties en bijdragen.

Inschrijfgeld voor particulieren teams (vrienden, buren, familieleden etc) is € 75,= en voor bedrijven €175,=

Voor aanmeldingen klik Hier.

Voor meer informatie betreffende de estafette marathon en het goede doel:

bergserunnersclub@hotmail.com

marathon@rotarywijdemeren.nl

 

Meer informatie word bekend gemaakt in alle lokale media


Inschrijf- en machtigingsformulier

Sponsors

Get the Flash Player to see the slideshow.