Verkeersregelaars gezocht voor Spiegelplasloop, Triathlon, Pleinloop!!

  • -

Verkeersregelaars gezocht voor Spiegelplasloop, Triathlon, Pleinloop!!

Category : Evenementen

Ook dit jaar organiseert de BRC weer verschillende evenementen waarbij gebruik wordt gemaakt van de openbare weg. Daarvoor zijn verkeersregelaars nodig. We zijn hard op zoek naar mensen die ons willen helpen als verkeersregelaar bij onze prachtige evenementen. Zonder vrijwilligers geen evenementen! Meld je daarom aan via de website van de gemeente of bij Martin van Wijk. mgmvanwijk@kpnplanet.nl Voor meer info zie onderstaande gegevens:

De instructie wordt dit jaar gehouden op 14 Maart 19.30 uur in de Brandweerkazerne. Als alternatief zijn er ook data in Loosdrecht, Ankeveen en ‘s Gravenland waar u naar toe kunt. (zie onderstaand schema, svp inclusief de wijze van aanmelden)

Wij nodigen u -of familieleden/vrienden/kennissen*- dus graag uit om verkeersregelaar te willen zijn. Het gaat doorgaans om maar 1 á 2 uur per evenement.

* Met name noemen we familieleden/vrienden/kennissen vanaf 18 jaar en ouder omdat u zelf graag meeloopt!!

Bijeenkomst 1
Datum: woensdag 7 maart 2012
Tijd: 19.30 uur
Locatie: Politiebureau Loosdrecht, Nieuw Loosdrechtsedijk 2, Loosdrecht

Bijeenkomst 2
Datum: woensdag 14 maart 2012
Tijd: 19.30 uur
Locatie: Brandweerkazerne, Blijklaan 1a, Nederhorst den Berg

Bijeenkomst 3
Datum: woensdag 21 maart 2012
Tijd: 19.30 uur
Locatie: IJsclub Ankeveen, tegenover Stichts End 23, Ankeveen

Bijeenkomst 4
Datum: woensdag 28 maart 2012
Tijd: 20.00 uur
Locatie: Kantine S.V. ’s-Graveland, Kininelaantje 1, ’s-Graveland

Aanmelden voor een instructie
Verkeersregelaars kunnen zich inschrijven door een aanmeldformulier in te vullen en op te sturen naar gemeente Wijdemeren, Afdeling Publieke Veiligheid en Toezicht, Postbus 190, 1230 AD, Loosdrecht. U vindt het formulier in het bewonersloket. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met gemeente Wijdemeren, cluster Publieke Veiligheid en Toezicht via telefoonnummer (035) 65 59 568 .


Inschrijf- en machtigingsformulier

Sponsors

Get the Flash Player to see the slideshow.