Verslag en uitslagen Schoorl. Eric-Jan, Rob en Martien

  • -

Verslag en uitslagen Schoorl. Eric-Jan, Rob en Martien

Category : Uitslagen , Verslagen

Dit weekend werd er niet alleen (op zaterdag) geschaatst maar togen  zondag ook een drietal lopers naar Schoorl als voorbereiding op de  slachtemarathon in Friesland. Gaan er dan wel vanuit dat deze tocht in juni wel aon giet. Deze keer vond de loop plaats onder winterse  omstandigheden. Weliswaar niet zo fraai als de Ankeveense Plassen was  het besneeuwde duinlandschap een lust voor het oog. Alhoewel het parcours sneeuwvrij was gemaakt was het toch oppassen voor gladheid  door de opgevroren ondergrond. Met wat extra shirts aan en lauwe thee onderweg (elke 5km) werden we tot het einde warm gehouden. Vervolgens onder de hete douche in de herbouwde sporthal weer langzaam op temperatuur gekomen.

Het was weer een vooral mooie en goed  georganiseerde (cross) loop. Zeker voor herhaling vatbaar.

Tijden:

Eric Jan Zijdel 1.37.56 (21km),

Rob Huisman  1.40.30 (21km)

Martien Slagt 2.26.39 (30km)


Inschrijf- en machtigingsformulier

Sponsors

Get the Flash Player to see the slideshow.