Hardlopen op zaterdagochtend, maar dan in Amsterdam!

  • -
f3

Hardlopen op zaterdagochtend, maar dan in Amsterdam!

Category : Verslagen

Onder leiding van Henk (Berkelaar) hebben wij genoten van onze hardlooptocht door het hartje van Amsterdam. ’s Ochtends voor half negen namen wij de trein naar Amsterdam.

f1

Om 9 uur stonden wij op de Dam te rekken en strekken:

f2

De parel van de Jordaan met Tante Leen en Johnny Jordaan.

f3

Langs de Amsterdamse Grachten Henk en Gert-Jan. Hardlopend langs het Rijksmuseum, de Magere Brug, Stopera, Carré, het beeld van Simon Carmiggelt, de Wallen (de dames zaten al klaar), bierlucht en door hele smalle duistere steegjes. Henk wist ons steeds te wijzen op de vele bezienswaardigheden.

f4

Het Huis aan de Drie Grachten is een 17e-eeuws grachtenpand in Amsterdam. De drie grachten zijn de Grimburgwal aan de zuidkant, Oudezijds Voorburgwal aan de westkant en Oudezijds Achterburgwal aan de oostkant.

f5

 

Damrak, Bijenkorf, Beurs van Berlage.

f6

f7

Eindigen met heerlijke koffie en appeltaart in Smits Koffiehuis voor het Centraal Station. Om 11.30 uur waren wij weer in Nederhorst den Berg. Wij hebben dankzij Henk van deze zaterdagochtend genoten.

Hardloopgroep BRC zaterdagochtend

Eline de Hollander


Inschrijf- en machtigingsformulier

Sponsors

Get the Flash Player to see the slideshow.