Verslag Bruggenloop Brigitta en Dick

  • -

Verslag Bruggenloop Brigitta en Dick

Category : Uitslagen , Verslagen

Dick van Huisstede en Birgitta Hodde hebben afgelopen zondag mee gedaan aan de  Bruggenloop in Rotterdam.
De afstand was 15 km. Het parcours begon voor het  Feijenoord Stadion en daar was ook de finish. Onderweg hebben zij 5 bruggen  getrotseerd, o.a. de Erasmusbrug,waarvan de Van Brienenoord brug de zwaarste  was. Bij 9,5 km begon de klim naar boven en op het 10km punt was je nog niet  eens onder de bogen van de brug. De klim was ongeveer 1,5 km en daarna de  afdaling. Het uitzicht over de skyline van Rotterdam was prachtig. Omdat de  start pas om 15.30 uur was liepen we op een gegeven moment in het donker. Van de  sponsor Zilveren Kruis liepen alle hardlopers met een lampje zodat je 1 groot  lint van hardlopers, in totaal 6000 kreeg. Een prachtig gezicht. Het bleef  tijdens het lopen gelukkig droog maar door de felle tegenwind was het  uiteindelijk een zwaar parcours ook zonder de bruggen kwamen we heuveltjes  tegen.
Op 16 december 2012 is de 25e editie van deze Bruggenloop. Het is zeer goed  georganiseerd evenement maar het maximaal aantal deelnemers is 6000. Onderweg 3  drankposten en bij de finish ook warme thee of water of engerydrank. Een leuk  detail is dat de medaille in de vorm van een kerstbal is dus je kan hem ook nog  in de kerstboom hangen. Om jullie alvast warm te maken voor dit evenement  bijgaand een impressie van de hardlopers over de Van Brienenoord brug. Wij  hebben in ieder geval genoten van deze loop en zijn er volgend jaar zeker weer  bij. Jullie ook????
Uitslag
Dick van Huisstede 1.21.11
Birgitta Hodde 1.45.14
brienenoord

Inschrijf- en machtigingsformulier

Sponsors

Get the Flash Player to see the slideshow.