Workshop Toine vd Goolberg groot succes!!

  • -

Workshop Toine vd Goolberg groot succes!!

Category : Bestuur , Uncategorized

Op dinsdagavond 8 november hebben alle BRC loop en wandeltrainers een workshop gevolgd van loopexpert  Toine vd Goolberg.

(http://www.toinevandegoolberg.nl.) In de workshop gaf van de Goolberg op uiterst boeiende wijze een presentatie over alle aspecten van de loopsport. Ook  werden de trainers onderworpen aan een leerzaam praktijkgedeelte. Van de Goolberg oud topatleet, en nu actief als loop en revalidatietrainer van Feyenoord geldt als een van de meest toonaangevende loop en hersteltrainers in Nederland –  op het gebied van trainingsleer en inspanningsfysiologie op alle sportniveau’s. De avond werd mede mogelijk gemaakt door het beschikbaar stellen van de bedrijfsruimte van voorzitter Dingeman Goossen.

2011-11-08-21-39-57

Mark Hilberts ( TC)


Laatste berichten

Inschrijf- en machtigingsformulier

Sponsors

Get the Flash Player to see the slideshow.