Start beginnerscursus 5 oktober

  • -

Start beginnerscursus 5 oktober

Category : Bestuur , Hardlopen

Weer fit worden of je conditie verbeteren? Dat kan bij de Bergse Runnersclub!

Op woensdag 5 oktober om 20.00 uur start een nieuwe beginnerscursus o.l.v.BRC trainster Mariette Meijers. Stap voor stap wordt de conditie opgebouwd naar het einddoel; het kunnen hardlopen van afstanden tussen de zes en acht kilometer. Op speelse wijze en met veel aandacht voor een goede looptechniek en het voorkomen van blessures zal Mariette Meijers de lopers begeleiden. Na het voltooien van de beginnerscursus is het mogelijk om door te stromen naar een van de verschillende niveau groepen van de BRC. De kosten voor de beginnerscursus zijn dertig euro. Aanmelden kan bij Marriette Meijers (m.meijers18@kpnplanet.nl) of via de site van de Bergse Runners (www.bergserunnersclub.nl ).

Lopers die al de nodige conditie hebben opgebouwd en gezellig met andere willen trainen of hun prestaties willen verbeteren –  zijn ook van harte welkom bij een van de verschillende niveau-groepen. Om 20.00 uur wordt er wekelijks op woensdag gestart vanaf sporthal de Blijk. 

Naast het hardlopen is de wandelsport een andere belangrijke tak van de Bergse Runners. Op zaterdagmorgen om 08.30 is het mogelijk om deel te nemen aan het Sportief Wandelen. Vertrekpunt is Sporthal de Blijk.

Voor nadere informatie over de trainingen van de BRC kunt u contact opnemen met de trainingscoördinator van de BRC: Mark Hilberts.  (toonstra-hilberts@zonnet.nl)


Laatste berichten

Inschrijf- en machtigingsformulier

Sponsors

Get the Flash Player to see the slideshow.