Pleinloop: Geschikt voor iedereen!

  • -

Pleinloop: Geschikt voor iedereen!

Category : Evenementen

Pleinloop 2011

Op zondag 11 september organiseert de BRC weer de jaarlijkse Pleinloop in het centrum van Nederhorst den Berg. Deze gezellige loop gaat over een 2,5 km lang parcours waarbij 8 keer langs de feesttent op het plein gelopen wordt.

Geschikt voor iedereen

De Pleinloop geeft je de mogelijkheid om afstanden van 2,5, 5, 7,5 en 10 km te lopen. Dit maakt deze loop geschikt voor iedereen van elk niveau! Doordat het parcours uit 4 rondes bestaat kun je tijdens de loop zelf de keuze maken voor welke afstand je gaat. Voel je je goed en loop alles lekker kun je de 10 km uitlopen, gaat het wat minder goed of ben je nog niet aan een 10 km toe dan loop je 1 of meerdere rondes minder!

Als je meedoet aan de Pleinloop ben je sowieso een winnaar – je behaalt namelijk een overwinning op jezelf en dat voelt altijd goed!

BRC

De organisatie hoopt op een grote opkomst van de leden, zowel recreatieve lopers als wedstrijdlopers. Dan kunnen wij als BRC-ers laten zien wat de trainingen opleveren en dat we een leuke club met actief hardlopende leden zijn.


Inschrijf- en machtigingsformulier

Sponsors

Get the Flash Player to see the slideshow.