Verslag Kika Run Petra en Eva

  • -

Verslag Kika Run Petra en Eva

Category : Uncategorized , Verslagen

Run for Kika

Vandaag heb ik samen met Eva van de Bovenkamp de Run for Kika gelopen. Deze loop werd gehouden in Spaarnwoude en als deelnemer mocht je van te voren sponsers vragen om dit goede doel te steunen. Natuurlijk waren Arthur en Remco ook mee. Zij zijn de ervaren lopers onder ons en die wil je natuurlijk mee voor de nodige tips. Ook Jord en Yara waren mee om mama en Eva aan te moedigen (en er was ook een springkussen en schmink…..)

Om 11.00 was de start van de 5 km die wij zouden lopen. Remco deed om 10.40 de mededeling dat over 20 min de start zou zijn. Eva en ik keken elkaar eens aan van: ja, en, dus….Maar  goed vanwege die tips die we nodig dachten te hebben toch maar vast onze trainingsbroeken uit getrokken en het startvak in. Daar hebben we nog even onder een boom gestaan vanwege de regen. Om 11.00 was de bui weg en konden we op het startschot van Jon Jones vertrekken. De start verliep wat moeizaam vanwege het smalle pad waar we op liepen en toch wel een groot aantal deelnemers. Maar goed eenmaal op tempo kwamen we de volgende hindernis tegen, een SKIHELLING. Ook deze hebben wij getrotseerd. Het was een mooie route en we liepen uiteindelijk voor het goede doel. Denkend aan wat één skihelling nou voorstelt tegenover al die kindjes die moeten vechten tegen die vreselijke ziekte. Zo liepen we deze run uit. Vlak voor de finish stonden de jongens lachend op ons te wachten (zij wisten wel van die helling!!!) en Yara liep de laatste meters mee.

Eenmaal door de finish hoorden wij dat er een totaal bedrag bij elkaar is gelopen van: € 190.000!

Volgend jaar doen wij zeker weer mee en hopen op meer deelnemers van de BRC.

Groetjes Petra Vossepoel


Inschrijf- en machtigingsformulier

Sponsors

Get the Flash Player to see the slideshow.