Verslag De Gooise Wandel 4daagse

  • -

Verslag De Gooise Wandel 4daagse

Category : Uncategorized , Verslagen

Afgelopen week hebben een aantal BRC wandelaars meegedaan aan de Gooise wandel 4daagse.

Deze 3e editie van de had Laren als uitvals basis, van waaruit 4 prachtige en goed gepijlde dag tochten waren uit gezet van resp. 20 -30 of 40 km per dag. Voor sommige dit als voorbereiding op de 4daagse van Nijmegen. Het verschil met Nijmegen is dat je veel minder op verharde wegen loopt, en dat het nog heerlijk rustig is{ ca 1.000  wandelaars doen er mee}.

Bert ,Truus , Jet, Elly, Yvonne Hoetmer, Yvonne v Houten deden afwissellend 1 of meerdere dagen mee, tewijl Jan, Gaby en Hetty 4 dagen hebben gelopen.

Afgesproken was de laatste dag gezamelijk de 30 km te lopen, dat deze dag zeer regenachtig was mocht de pret niet drukken. Als verzopen katten kwamen we in Laren aan bij de poffertjeskraam, waar helaas de drumband niet meer op ons stond te wachten.

Ter afsluiting van deze dag hebben we ons verwarmd in de kraam lekker poffertjes gegeten. En tot ons aller verrassing doken ineens David en Henk op om ons een roos aan te bieden.

Moe maar voldaan trokken we door de versierde straten [vanwege de processie van St Jan] terug naar het clubhuis waar enkele hun medaille in ontvagst hebben genomen.

Helaas moest Elly vanwege een blessure in Huizen afhaken, gelukkig is zij door de EHBO naar Laren gebracht en bij de poffertjes kraam afgezet .

Terug kijkend op de Gooise 4daagse; een zeer geslaagde week en vooral heerlijk elke nacht in je eigen bed slapen, en niet zoals in Nijmegen met z’n 100-en in een sporthal slapen.

Hetty Hilberts.

gooise4daagse

Laatste berichten

Inschrijf- en machtigingsformulier

Sponsors

Get the Flash Player to see the slideshow.