Mark geslaagd voor trainerscursus TL3

  • -

Mark geslaagd voor trainerscursus TL3

Op 11 juni vond in Alkmaar het praktijkexamen van de trainerscursus TL3  plaats(Trainer Loopgroepen 3), georganiseerd door de Atletiekunie. 11 BRC’ers reisden met Mark mee om daar een door Mark geleide baantraining af te werken op de atletiekbaan van AV Hylas. Nadat het uitvoerige theoretische gedeelte al eerder positief was afgerond, betekende het slagen voor het praktijk gedeelte dat het diploma in ontvangst mocht worden genomen.

Met grote dank aan: Els Meijers, Eva van de Bovenkamp, Iris Bakker, Annemiek de Bruijn, Myrna van Wijk, Christine Toonstra, Jan van Wijk, Gerard Miltenburg, Jacob Meijers, Maarten Lem, Remco Kruiswijk, Arthur Kok en Andre Hilberts.

tl3-mark


Laatste berichten

Inschrijf- en machtigingsformulier

Sponsors

Get the Flash Player to see the slideshow.