Kom naar de 2e Bostraining op woensdag 1 juni !!!

  • -

Kom naar de 2e Bostraining op woensdag 1 juni !!!

Category : Bestuur

Na het succes van de bostraining bij Natuurmonumenten organiseert de BRC een tweede bostraining. “De 1e Hilversumse heuvelenloop” Deze trainingsloop zal plaats vinden op een prachtig uitgezet parcours over de Hoorneboegse hei. De training is voor alle leden die lopen in groep 1 t/m 3 en staat onder leiding van onze ‘Hilversumse’ trainster Irma de Leeuw en Evelien Schoon.

Het belooft weer een spectaculaire en unieke training te worden. Er wordt om 19.15 uur vertrokken vanaf de Sporthal De Blijk Vanaf 19.35 uur start de training op het parkeerterrein van begraafplaats Zuiderhof aan de Kolhornse weg te Hilversum.

Rond 21.30 uur  staat de terugtocht naar Nederhorst gepland.

Voor verder informatie kunt u contact opnemen met Evelien Schoon of Irma de Leeuw

Alle reguliere BRC trainingen – uitgezonderd de beginnersgroep – komen op 1 juni in Nederhorst den Berg te vervallen.

 

Wij hopen wederom op een hoge opkomst!!!

Irma de Leeuw

Evelien Schoon

Mark Hilberts


Laatste berichten

Inschrijf- en machtigingsformulier

Sponsors

Get the Flash Player to see the slideshow.