Foto’s ‘Dobbelsteen’ training op de site

  • -

Foto’s ‘Dobbelsteen’ training op de site

Category : Bestuur

Op 11 mei was de jaarlijkse bostraining. Onder prima weersomstandigheden en met een hoge opkomst, werd het loodzware ‘dobbelsteen’ spel uitgevoerd. De lopers werden in groepjes ingedeeld en na met de dobbelsteen gegooid te hebben,’ het bos ingestuurd’! Daar kregen ze de opdracht om de ‘verborgen posten’ op te zoeken –  en bij de post  opdrachten uit te voeren. De posten werden bemand door Dingeman, Henk, Evelien, Theo, Martin, Gert en Jacob. Zij wisten het de lopers aardig lastig te maken met soms ‘verrassende opdrachten’, die onder vermoeidheid moetsten worden uitgevoerd. Verheugend was de deelname van Reina v/d Bosch die na een moeilijke periode weer mee kan doen met de trainingen.  Gert van der Vliet maakte voor deze site een sfeervolle fotoreportage van deze bostraining.

Op woensdag 1 juni wordt er mede door de enthousiaste reacties opnieuw een bostraining georganiseerd. Nadere informatie volgt.

Mark Hilberts


Laatste berichten

Inschrijf- en machtigingsformulier

Sponsors

Get the Flash Player to see the slideshow.