Eerste fietstraining een feit

  • -

Eerste fietstraining een feit

Category : Uncategorized

Zondag-ochtend half negen was het dan zover: onder bezielende leiding van Nico Bakker ging de fietstraining van start. Nog niet met de voledige bezetting,  er waren nog wat deelnemers bezig met een marathon en een aantal anderen waren nog verhinderd, maar aanstaande zondag hopen we de groep nagenoeg compeet te hebben.

Van wat ik zo om me heen zag had een ieder het naar zijn zin, het is  nog wel even zoeken naar het juiste tempo. Voor diegene die zich nog wil aanmelden: gaarne bij Mark Hiberts. (toonstra-hilberts@zonnet.nl

Aanstaande zondag starten we weer om half negen bij sporthal De Blijk. De training van zondag 24 april zal worden verplaatst naar donderdag-avond 21 april: start om zeven uur ‘s-avonds bij sporthal De Blijk.

Groetjes en wellicht tot dan! Dingeman Goossen


Laatste berichten

Inschrijf- en machtigingsformulier

Sponsors

Get the Flash Player to see the slideshow.