HARDLOOPCURSUS IN ZOMERTIJD

  • -

HARDLOOPCURSUS IN ZOMERTIJD

Category : Bestuur , Hardlopen

Woensdagavond 30 maart om 20:00 uur, begint er een nieuwe startersgroep bij de Bergse Runners Club.

Dit keer is er voor gekozen om de trainingen bij daglicht aan te bieden, zodat er veel aandacht kan worden besteed aan de techniek bij van het hardlopen. De trainingen zijn bedoeld voor starters, maar ook voor herintreders of diegenen die  meer aandacht aan techniek willen besteden. De inhoud van de trainingen  die een uur duren bestaan uit;  een  warming up, een technisch gedeelte d.m.v. loopscholing en uiteraard een looptraining, die  wordt afgesloten met een cooling down. Het hoofddoel van de trainingen is, het plezier hebben in bewegen! Daarnaast wordt er gewerkt aan het opbouwen van conditie en snelheid. Dat laatste is mogelijk omdat  alle lopers een schema mee naar huis krijgen met duidelijke loop opdrachten. De startercursus duurt 12 weken en ik verzeker u, dat u dan in staat bent 5 km op een aardig tempo hard te lopen. En dan ?? ……, door naar de reguliere loopgroepen van de BRC!

Heeft u belangstelling, geeft u zichzelf dan direct op bij de trainer, m.meijers18@kpnplanet.nl


Inschrijf- en machtigingsformulier

Sponsors

Get the Flash Player to see the slideshow.