Nieuwjaarsloop zondag 16 januari

  • -

Nieuwjaarsloop zondag 16 januari

Category : Evenementen

Op zondag 16 januari wordt de traditionele nieuwjaarsloop door de BRC georganiseerd. Het bestuur en de trainers hopen op een goede opkomst van onze hardlopers en wandelaars. IJs en wederdienende zet de evenementencommissie o.l.v. Martin van Wijk een afwisselend parcours uit op het prachtige landgoed van Natuurmonumenten bij ‘s Graveland. Na een gezamenlijke warming up kunnen er diverse ronden worden hardgelopen of gewandeld.

Traditiegetrouw is Gertjan Snoek de sponsor van de overheerlijke warme drank en het bordje snert na afloop van de geleverde inspanningen.  Met de nieuwjaarsloop maken we de start van een prachtig evenementenseizoen, met o.a, de 3e Spiegelplasloop op  27-3, de minitriatlon ( 19-6) , de midzomerloop ( 29-6)  en de pleinloop ( n.t.b.).

Nieuwjaarsloop 16 januari

Vertrek: voor degene die gezamenlijk willen rijden, vertrek vanaf de sporthal om 09.30 uur.

Locatie: Natuurmonumenten ‘s Graveland

Aanvang warmingup: 09.45 uur

Start nieuwjaarsloop: 10.00 uur


Laatste berichten

Inschrijf- en machtigingsformulier

Sponsors

Get the Flash Player to see the slideshow.