Spiegelplasloop

  • -

Spiegelplasloop

Category : Evenementen

Het is veruit het meest gelopen rondje van Nederhorst den Berg en omgeving, het bijna negen kilometer lange parcours om de Spiegelplas, door het fraaie natuurgebied van de Ankeveense plassen en Spiegel en Blijkpolder. Naast de bestaande evenementen als de Nieuwjaarsloop, de Pleinloop en de Midzomerloop organiseert de evenementencommissie van de BRC voor haar leden op zondag 21 maart de tweede Spiegelplasloop.

De start en inschrijving van dit recreatieve loopevenement vindt plaats bij sporthal de Blijk en is voor de wandelaars van de BRC om 10.30 uur. Om 10.45 uur zal er een gezamenlijke warming-up verzorgd worden door Gerard Miltenburg en aansluitend zal om 11:00 uur door BRC voorzitter Dingeman Goossen het startschot gegeven worden voor de hardlopers.

Autobedrijf Jansen & Jansen is de sponsor van dit recreatieve loopevenement. Zij bieden alle deelnemers na afloop een drankje aan in de sporthal de Blijk.

Door de sponsoring van Autobedrijf Jansen & Jansen is deelname aan de Spiegelplasloop gratis voor BRC leden. De organisatie rekent dan ook op een hoge opkomst van de BRC leden.

Belangstellende lopers die geen lid zijn van de BRC maar wel graag willen deelnemen, kunnen zich ook melden bij de Sporthal de Blijk. Tegen betaling van 2,00 euro kunnen ook zij van start gaan. Ook voor hen staat er na de sportieve prestatie een drankje klaar.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Bert van der Haar ; a.vanderhaar@wanadoo.nl of met Mark Hilberts; toonstra-hilberts@zonnet.nl

[SinglePic not found]

Laatste berichten

Inschrijf- en machtigingsformulier

Sponsors

Get the Flash Player to see the slideshow.