Nieuwsbrief 34e Geinloop

  • -

Nieuwsbrief 34e Geinloop

Category : Evenementen

In deze nieuwsbrief:
- zaterdag 24 april 2010 – 34e Geinloop
- Vrijwilligers, o zo belangrijk
- Uiterste datum van voorinschrijving
Beste {Firstname} {LastNamePrefix} {Lastname},

Zaterdag 24 april 2010 – 34e Geinloop
Op zaterdag 24 april 2010 is Driemond er weer helemaal klaar voor, we hopen op ideaal loopweer en veel deelnemers.
Wijzigingen onderdelen en tarieven
Er zijn wat veranderingen met de tarieven: Enkele prijzen zijn wat omhoog gegaan. De 5 km lopers (recreatief) kunnen nu ook voor- en na-inschrijven en lopen met de championchip. Voor de 2,5 km is inschrijving slechts mogelijk via na-inschrijving zonder tijdregistratie. De wandeltocht uit het officiële programma gehaald.

Vrijwilligers, o zo belangrijk
Deze mensen zijn meer dan welkom. Het is mogelijk om de hele dag je diensten te verlenen, maar dat kan natuurlijk ook een deel van de dag. Iedere vrijwilliger ontvangt een lunchpakket met een presentje en aan het eind van de dag, als het plein weer helemaal opgeruimd is, kunnen de vrijwilligers genieten van een hapje en een drankje onder een gezellig samen zijn. Aanmelden kan via geinloop@live.nl

Let op: 16 april is de uiterste datum van voorinschrijving!
Voorinschrijving kan vanaf de afstand van 5 kilometer. Voorinschrijvers ontvangen in de week voorafgaand aan de Geinloop per post op het huisadres een envelop met daarin het startnummer, eventueel een huurchip, enzovoort. Inschrijven kan via www.geinloop.nl of www.inschrijven.nl

Voor de toppers van de 10 km KNAU wedstrijd:
Vorig jaar zijn de parcours records niet verbeterd. De tijden staan toch wel erg scherp. Komen er atleten die dit jaar het parcoursrecord verbeteren? De huidige records zijn bij de mannen: 30:42 Allan NDiwa en bij de vrouwen Petra van Loon 37:41. Voor hoofdprijzen en bonussen zie: www.geinloop.nl / Knau wedstrijd / parcours records.

De Driemondse toppers van de 10 km:
Voor de snelste Driemonder op de 10 km (m/v) staat er een enorme wisselbokaal klaar met de bijbehorende beker. Degene die deze bokaal voor de derde keer wint wordt eigenaar.

De starttijden onder voorbehoud:
13:00 uur KNAU-wedstrijdloop en Open Nederlandse kampioenschappen Brandweer
13:10 uur 15 km en halve marathon
13:15 uur 7,5 km, 10 km recreanten en de 10 km Kamsma Bouwadvies Makelaars
13:20 uur 2,5 km en 5 km


Laatste berichten

Inschrijf- en machtigingsformulier

Sponsors

Get the Flash Player to see the slideshow.