Kerstloop ‘s Gravenland

  • -

Kerstloop ‘s Gravenland

Category : Verslagen

(bijna 7 Km)

Na zo’n 1e kerstdag bij familie ,lekker hangen en eten heb ik vaak de behoefte om toch nog even extra sportief te gaan doen. Ieder jaar zijn er zo’n 300 mensen die er net zo over denken en dus is de kerstloop in Graveland een prachtig initiatief en gelegenheid om vlak in de buurt wat te lopen in het prachtige Coverbos op 2e kerstdag.

Het Coverbos is of op Maandag of Dinsdag sinds 5 jaar mijn trainingsgebied omdat ik vlak bij het Coverbos werk .Op een vaste tijd loop ik daar 1x per week met wat collega’s In het begin lijkt het bos wel een doolhof maar ik moet zeggen dat ik me er nu toch aardig thuis voel.

We reden voorzichtig richting Graveland (Katinka met collega,Marijke en Evelien) en kwamen via de Beresteinseweg op een soort “ Gletcher parkeerplaats “ terecht waar de meeste het wel handig vonden om toch te parkeren …want het was zo lekker dicht bij de start ?

Ja,.. wat zeg je dan ? ( ik zat met 4 vrouwen in de auto)…dus dat hebben we ook geweten ! De meesten schoven al schaatsend op hardloopschoenen richting het startgebied maar in de ruime kantine was de sfeer heel gezellig en we hadden een prachtig zonnetje !

kerstloop

Helaas kwamen we dit jaar met de loop maar een stukje door het bos vanwege de sneeuwval en dat was maar goed ook want het werd bijna zo’n 1,5 km door sneeuw en ijs . Onderweg spookte het klunen door mijn hoofd en sommige stukken had ik inderdaad liever op mijn noren gedaan. Onderweg zijn er veel foto’s gemaakt en er zijn zelfs filmopnamen gemaakt die je direct

terug kon zien bij het ophalen van je herinnering .De foto’s en films kon je later weer vinden op de website van Graveland om het nog eens digitaal te herbeleven. Iedereen kwam weer voldaan over de finish –op onze website kun je de uitslagen terug vinden. Een beetje mager aantal BRC’ers bij de start…dat mag volgend jaar best wel wat meer zijn !

Met sport groeten,

Bart Bijl


Inschrijf- en machtigingsformulier

Sponsors

Get the Flash Player to see the slideshow.